free website creator

Servei de personalització tèxtil

La nostra especialització és l'aplicació del brodat en el producte acabat, és a dir, fem el brodat sobre la peça confeccionada ja siguin samarretes, camises, gorres, sabatilles, jaquetes, ...

Brodat convencional aplicat dins el procés de fabricació del producte tèxtil. 

Brodats convencionals amb un film termoadhesiu adherit a la part posterior per tal que aquest sigui facilment aplicable per calor d'entre 180&Deg; i 200&Deg;C.

Centre de Picatge

La nostra empresa fa anys que va decidir incorporar el centre de picatge de brodats per oferir una varietat d'opcions als nostres clients i la possibilitat d'encarregar-nos de tot el procés. Disposem per tant del personal i programari necessari per a fer possible que el seu disseny, dibuix o logotip es converteixi en un brodat acabat.

Dissenys pròpis

Disposem d'un ampli arxiu de creacions pròpies, amb dissenys i dibuixos d'una gran varietat de temàtiques disponibles per als nostres clients.

Articles

Clauers: Les nostres inquietuds creatives fan que desenvolupem articles innovadors al mercat. A partir de la imatge corporativa de la seva empresa, o de qualsevol disseny,produim un clauer acabat 

Parxes/pegats: Solucions ràpides i eficaces per a tot tipus d’articles i productes. Molt adequats per a roba laboral i personalització d’article publicitari. 

Gorres: Possiblement som una de les primeres empreses en oferir aquest servei als nostres clients i molt adequat per promocionar la imatge corporativa.

Treballs

Roba laboral: Potenciem la imatge de l'empresa personalitzant la seva roba de treball

Promocions: Fem arribar els dissenys corporatius dels clients amb un ampli ventall de productes a la major quantitat de públic possible

Moda: Oferim els nostres serveis de brodat a diferents col·leccions dirigides a tots els sectors de la moda i confecció

Roba esportiva: Personalització de material esportiu per clubs i grups

Uniformes escolars: Personalització de xandalls i bates

Editorials gràfiques: Hem fet col.laboracions amb empreses editorials incorporant el brodat com a element de disseny, original i innovador, a les publicacions de llibres.

ADREçA
Carrer del Puig 15-17
(cantonada Carrer Montseny)
08310 Argentona (Barcelona)

CONTACTE
Email: info@brodatsrabassa.com
Telèfon 93 797 10 93